CORETAN TERBARU NADH

Musim 'Gangnam Style'

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ini PSY versi kartun hehe
Kalau semua perasan, sekarang makin menjadi-jadi K-pop menular dalam diri manusia di Malaysia. Termasuklah aku dan adik aku. Aku sebenarnya bukanlah peminat tegar, tapi kalau menyanyi lagu K-pop terabur tu bolehlah. Tapi aku terdengar lagu 'Gangnam Style' kat radio.

Sejujurnya, aku memang TAK SUKA! Aku kata "Lagu apa ni? Merepek betul. Dahlah tak sedap..." Panjang aku bebel. Ya, bila benci semua kutuk kan? Tapi apa yang terjadi ialah aku terpengaruh menyanyi lagu tu. Cis! Kutuk tak ingat. Sekali suka pulak. Yang tak tahan aku pun nak try gaya tarian dia. Sempoi pulak.

Grrr aku syak ini memang musim PSY. Videonya agak tak sopan. Jadi aku tak nak share, carilah kat Youtube. Semua pakat buat video raya "Gangnam style", parody, miming dan macam-macam. Semua terjangkit dengan virus K-pop ni kot. Korang dah dengar? Komen korang? "Oppa gangnam style eh eh eh eh eh..." Enough! Jangan nak bayangkan aku menari pulak ye macam Sunah Sakura tu, lepas dia, mesti Kiera Sakura pulak bayangkan =P

12 comments:

ArELeEz said...

br semlm, my 'syg' b'citer psl gangnam style. siap kata step tarian dia lawak. he3..

Gadis Hijau said...

mlm ni.. penuh entry gangnam style :)

Nong Andy said...

haha.. nasib baik aku xde astro ekekeke... jadi x tgk Kpop!

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha. terngiang2 muzik die. bhale...

Kira Kekuri said...

hafal da tarian dia. haha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

penat wo cuba buat gangnam style tu.. nak patah pinggang..haha

Sunah Sakura said...

kah kah kah....sama la kita yu..i dengan adik beradik mula2 duk kutuk..last2 lekatttttt nkooooo!!! gggrrrr...dalam kepala masa tengah makan duk op op op oppa gangnam style sambil kepala goyang2.... =.=

eyqa amin said...

siryesly,xpenah dgr ag n xpenah nnguk pown.heh

Anonymous said...

hahaha.... memang menyampah dgn lagu, tapi tarian dia buat org terikut

en hensem said...

cube bayangkan makcik menari... euwww

kiera'sakura said...

mana tau nie? hahahahaha akak dh dok bayang iffah buat gaya tangan tue dah hahahaha

Iaruz said...

Aduh..apa yang bestnya tarian ni yek...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers