CORETAN TERBARU NADH

Shout box punya cerita

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Mulakan entri ni dengan bismillah. Sebelum aku beremosi. Aku sebenarnya lama dah remove Shout Box. Kalau pembaca dua tahun lepas, perasan hal ini. Sebab dulu rasa ia tak perlu. Sekarang pun. Tapi disebabkan aku ada kerja kursus buat blog. Aku pun terbuat shout box kat blog sini jugak.

Aku rasa korang tak perasan kot. Deno je yang perasan. Itupun lambat. Kecik pulak hati kita tengok orang tak perasan. Buat aku tertanya-tanya. Korang ni singgah baca ke komen lepas tu blah. Musykil aku. Sampai shout box comel tu tak diperasankan. Ini aku nak tayang kat korang.
Hanya perlu klik. Nanti dia automatik besar. Macam kat bawah ni.
Ini dia!
Baik mengaku siapa yang tak perasan shout box aku? Merajuk!!! Haha penting ke shoutbox ni sebenarnya? Aku tak tahu. Tapi seronok pulak belajar edit blog. Sebab blog ni orang buatkan. Aku tolong guna je. Okey, selamat bershout box korang!

15 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

saya dah lame buang soutbox..sebab asyik kene virus..

JIJI YU said...

lainnye blog retiss

missSenget said...

hahahahhaa...!

aku antara org yg xperasan..

nk merajuk ke..? xyah la..aku xreti pujuk.. kakaka..

fizafantagirO said...

sy punya fibox , dua tiga hari ni problem , pg td terus remove

Faizul Osman said...

baru perasan... selama ni tak perasan pun...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/curik-minum-air-teh.html

kay_are said...

sejak shout box yang aku guna kne bayar, aku pun remove terus, sejak tu gak.. aku tak guna shoutbox lagi. err.. notice tapi tak klik cane? err

kiera'sakura said...

ok ngaku akak x pasan... hihihihi ampunkan patikkkkkkkk

Aziela said...

Ok, mengaku. Tak perasan. Tapi sebenarnya akak tak suka dengan shout box. Selain daripada menyumbang masa banyak utk loading, ianya juga satu platform sesuai untuk menyebarkan virus.

CikZaitul said...

erk..aku pu xpasan..
acane tuh..


pah , ko ye kad raya aku da kirim sabtu lepas.harap posmen hantar betul lah kan :)

hehehhe

Asrul "iLham" Sany said...

sy lebey suka komen dr shout hahaha

efa nur said...

eh,baru perasan..hihihi

yela..komen lg best :D

deno said...

hihik.. deno tiap2 kali kali datang mesti tengok slidebar.. sbb tu prasan.. hihik :)

Hafizin Jamil said...

tak de orang ke nak edit blog aku?haha

Nong Andy said...

aku dah buat muka senyum kat shoutbox kau.. jadi jgn merajuk hehehe.. aku bz sikit main menyepat-yempat je baca n3 kau.. apasal aku rasa blog kau blog wajib di terjah ah? ekekeke...

maszull said...

assalamualaikum iffah....wah dah ada shout box yer apa2 hal boleh tinggalkn jejak kat situ...:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers