CORETAN TERBARU NADH

Kad raya vs duit raya

Nampak kad-kad yang ada? Dua dari classmate, lima dari kawan blogger. Yang lain tak kasi. Tak apa, tak kisahpun. Dapat banyak ni pun aku suka. Gembira menunggu posmen hantar kad. Teruja gila. Korang faham ke perasaan tu? Lupakan. Kad yang first dari Alia. Lepas tu Naniey pulak. Kemudian barulah Mimie, Zaitul, Deno, Noraim dan pakcik biola raja propa. Haha tapi kan ada lagi orang kata nak hantar kad tapi tak adapun, tak tahulah posmen tak hantar ke apa kan. Tak apa, sila bersangka baik Ipah!

Pasal duit raya? Tak adalah banyak mana. Aku tahu tahun ni last dapat duit raya. Kejap nak kira. RM216 jumlah wang yang berjaya dikumpul. Terima kasih yang memberi. Aku juga bagi duit raya. Kat anak buah sorang dengan adik bongsu. Saja suka-suka. Bukan banyak pun kan? Janji ada. Seronoknya beraya sampai lupa banyak kerja menanti. Tepuk dahi. Tutup browser =P
Published with Blogger-droid v2.0.6

11 comments:

reenapple said...

hehehehe.. tahun depan turn aku lak bagi kad raya kat korang.. ekekeke

K O R I E said...

huhu, kita xdpt langsung kad raya. smua pakat tag kad raya guna fb jea.

huhu. perubahan zaman yg sgt ketara.
dlu selalu main pos2 kad raya ;)

hehe

Faizul Osman said...

bnyknye dpt duit raya... sy dpt 70 je..

anamizu kaito said...

untungla dpt kad raya..
untung gak dpt duit raya..







slm syawal,
cik ana

Azham Vsvc said...

wah...seronoknya kad raya hehehe.....nak satu...tahun depan hehehe!

Asrul "iLham" Sany said...

aku dpt kucing raya je hahaha...

kiera'sakura said...

klu kad raya xpayah pakai setem mesti akak bagi dah hahahaha *kedekut kan? :p

akak dapat RM60 je duit raya tue pun last taun nie.. xpe taun depan mintak kat hasben lak.. miahahahaha

missSenget said...

wah2...dpt duit raya..

meh blnja kite..hihi...

Noraim said...

hehe dah sampai eh?

pakcik posmen tu saje je bg lambat kad tu sampai. kehkeh.

Rozuan Ismail said...

weyh, kad raya aku ada jugak.byk gila duit raya ko. nk skit.

Nong Andy said...

banyak kau dapat duit raya. ada fight la dgn shinta. Shinta punya dah cecah RM290 setakat masa aku type komen ni huhuhu...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers