CORETAN TERBARU NADH

Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sila jangan muntah dengan segmen. Ini adalah segmen kedua tentang raya. Pengsan! Kali ni aku nak buat sebab kena tag dengan cik Ana. Kesian pulak, dah tag penat-penat tak nak join kan? Kali ini Encik Phat punya segmen.
Klik banner untuk join
Encik Phat tanya kat mana aku beraya tahun ni. Ini kira bonuslah. Korang tak payah susah-susah tanya aku beraya kat mana lepas ni. Haha malas nak jawab. Hari raya pertama aku akan beraya dengan Family Seri Iman kat Kajang. Lepas solat dan makan aku gerak ke Bangi. Raya rumah Atuk Nenek belah ayah. Esoknya bergerak ke Kelantan di rumah Mek tercinta. Mek dah sakit sangat. Kesian dia. Hurmm lepas habis cuti aku akan beraya di Melaka. Serang semua rumah cikgu-cikgu sebab dah tahun akhir di Melaka. Entah bila nak jejak lagi kan?

Okey itu je dapat aku kongsikan. Mulalah gatal tangan nak tag ni. Haha.
Kak Kiera
Kak Kiera
Kak Kiera
Kak Kiera
Kak Kiera
Kak Kiera
Kak Kiera
Kak Kiera
Yang lain tak ditag kat sini boleh rujuk entry INI sebab anda ditag di sana.

8 comments:

kiera'sakura said...

memang nak kena jentik tau jari dia nie grrrrrrrr

anamizu kaito said...

wahhh byk tmpt gak ek iffah beraye..hehe

Ismi Iman said...

http://www.iffahafeefah.com/2012/08/segmen-di-mana-anda-beraya-pada-tahun.html

kak iman dri segmen sme

deno said...

raya mmg best :)

Phat said...

tq join segmen..phat follow kamu ya..selamat berpuasa & selamat menyambut hari raya ;-)

Noraim said...

akak, datang kelantan bagitahu la. kelantan kat mane?

#insyaAllah buat kak :)

kay_are said...

makcik kiera mohon wat entri 11 kali =P

miss chillax said...

happy raya
http://misschillax.blogspot.com/2012/08/segmen-dimana-anda-beraya-bersama-phat.html

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers