CORETAN TERBARU NADH

Genap setahun 27.8.2012

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Apa yang berubah? Fizikal yang pastinya. Mental? Entah. Emosi? Mungkin. Segalanya cukup rencah. Selamat ulang tahun kelahiran untuk Iffah. Bagi aku ini adalah hari lahir kedua aku. Bak mati hidup semula. Selamanya aku ingat tarikh keramat ini.

Jangan tanya mana gambar. Aku tak sanggup nak kasi korang tengok. Kang semua takut nak kawan dengan aku. Haha. Bagi sesiapa yang asyik tertanya-tanya apa jadi kat aku. Boleh tengok kat entry-entry lepas. Kesian pulak tertanya-tanya. Aku tak kisah berkongsi cerita, takut korang yang bosan dan menyampah je.

Klik je kat Sejarah Iffah Afeefah 27.8.2011. Semua aku dah kumpulkan dalam entry ni rasanya. Mungkin korang akan lebih faham. =) Nikmat Allah beri sekelip mata boleh ditarik semula. Jangan kata mati hanya yang tua semata. Kini makin ramai mati usia muda. Maka sempatkah kita untuk kembali ke jalanNya?

14 comments:

Nyamuk Terbang said...

la awk ker.....skrng mcm mna??dh ok??

maszull said...

assalamualaikum iffah...bersyukur dgn rahmat dr Allah...Allah masih memberikan peluang untuk iffah...:)

Asrul "iLham" Sany said...

ulang tahun kelahiran? happy birthday :D

Noraim said...

sy dah baca semua kisah2 tu kak.

ngeri nya rasa. akak yg alaminya lg teruk kan.

aDisH.sHidA said...

masih akan ingat lagi..tarikh nie akak buat sedang melapis...

Kalamhati said...

hmm cepatnya masa berlalu..rasa br lagi duk baca kisah2 iffah ulang alik gi hospital..hari2 yg iffah abiskan utk buat rawatan kt hospital..

syukur iffah..bkn semua yg dpt peluang kedua dr Allah..iffah insan terpilih..betullah..sesungguhnya Allah turunkan ujian kpd hamba yang kuat utk hadapinya..iffah mmg kuat dan tabah..=)

boni kacak said...

daripada sekarang la kita kena perbaiki diri kita.. sekurang2nya, ada juga bekalan untuk ke alam sana

ahsfantasy24 said...

jaga diri, hiasi peribadi (:

kiera'sakura said...

Alhamdulilah yang penting sekarang nie dah banyak yg berubah disebabkan peristiwa tue kan

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

happy happy.. yang lepas jangan dikenangn k :)

Faizul Osman said...

memang skrg ni ramai yg mati muda... mengejut plak tu...

EL MARIACHI said...

terimakasih sebab sudi kongsi pengalaman tu...banyak pengajarannya...

reenapple said...

jaga diri... aku tak tahu nk komen apa yg ini tapi aku harap kau tabah.. =)

Nong Andy said...

ya. aku ingat lagi.. aku follow blog kau tak lama lepas kau xcident tu. masa tu nampak lagi gambar tangan berdarah.

alhamdulilah setiap kejadian tu ada hikmahnya. jadi kita lebih menghargai masa yang kita ada ni kan.. ajal dan maut tu tak kenal usia. dtg ikut ketentuanNya

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers