CORETAN TERBARU NADH

QASEHSUCI : KAD RAYA QASEH

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Masa untuk bersegmen. Berapa tahun aku dah tak bersegmen eh? Hehe demi Qaseh aku turutkan. Lagi satu bagi menjayakan misi mengumpul kad raya. Setakat ni kad raya aku dah tiga. Ada beberapa otw. Harap sempatlah kumpul kan. Siapa nak bagi kad kat aku boleh pm mintak address =)
Kad raya untuk korang-Google
Qaseh tanya pengalaman aku menyambut raya. Masa kanak-kanak dulu aku paling teruja balik kelantan. Sebab? Tengok permandangan. 8 jam kot aku tak tidur sepanjang perjalanan. Lepas tu kumpul duit raya. Makcik pakcik aku selalu kasi RM10 dan ke atas. Tak main seringgit dua. Masa tu kamilah paling kaya. Haha lepas tu beli aiskrim jeruk. Selalu duit raya aku mencecah RM200 je. Tak pernah dapat banyak. Sebab tak rajin melawat jiran tetangga =P

Okey bagi membolehkan aku menang kad raya. Aku nak tag kawan-kawan maya yang kena join jugak. Aku tak kira! Haha.

Cukuplah sampai situ. Tak larat nak tag dah. Haha korang semua nak join bolehlah klik kat sini ye. Terima kasih menjayakan misi mengumpul kad raya aku. Haha.

18 comments:

Nong Andy said...

kenapa aku yang teratas???


kena tag... adoi....!

Nong Andy said...

wah.. banyak kau dapat duit raya haha..

cantik kad raya kat atas tu!

jap aku buat n3 yang kau tag ni..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

**buat-buat tak nampak nama yang ditag =P

Leeza dayasari [santai leeza] said...

cute nyer kereta kuning. yeah.

QasehSuci said...

hahah...thanks iffah...mak ai...ramainya dia tag...sayang iffah..heheh...tq join yer!

anamizu kaito said...

wahwahwah byknye dpt duit raye smpai 2ratus! hehe


mekaseh tag.. nti cik ana buat ye.. hehe

kiera'sakura said...

arghhhhhhhhhhhhhhhhh hahhahahaha

fRaMe+LenSeS said...

Buat2 X bc entry ni. Ahahahahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SUDAH JOIN...
http://santaileeza.blogspot.com/2012/08/qaseh-suci-kad-raya-qaseh.html

ieda said...

selamat bersegmen dear ;)

reenapple said...

ehehehe.. aku tak join la. Akutumpang cerita acam NONG andy je.. even aku rasa macam biasa je kish raya aku.. sebab banyak yang aku dah lupa.. =(

deno said...

hihik.. deno baru je buat entry ni :)

Cik Asma BLuppy said...

boleh la kongsi duet raya tu ye... hahaha

kay_are said...

duit raye aku tak pernah cecah 100 pun.. ini tidak adil.. tidak adil bagiku =P

ok takde takyah wat.. yeay! ^^

Faizul Osman said...

ok lah nak join... org dah penat2 tag, tak kan x nk join plak kan....

Faizul Osman said...

tak sempay nak join!!!!

CikZaitul said...

if aku join pun... mau da tamat tempoh.. :)

ahsfantasy24 said...

salam aidilfitri (:

Terbaru:
Acai Berry ABC Murah

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers