CORETAN TERBARU NADH

Iffah Afeefah nak menyusun 10 jari

Aku tak tahu nak buat tajuk apa. Jadi selamat hari raya kepada sahabat maya. Aku tahu aku tak sempurna. Maafkan segala kesilapan dan segala kekurangan aku selama kita semua berkenalan. Halalkan segala makan minum masa kita bergath, berpropa, bergosip, berjumpa. Harap korang gembira menyambut lebaran. Tahun ni dalam sejarah, akhirnya aku beraya secara sempurna.

Walaupun kenangan lama masih terpahat, kejadian lalu masih disebut-sebut. Tahun ni tak adayang kena pergi hospital seremban. Aku dapat solat raya. Pakai baju raya. Tudung raya. Teruja kembali bila raya bersama keluarga. Ehem duit rayadah 100++. Korang macam mana? Busy di hari raya. Jadi tak dapat bw. Selamat hari raya korang:-)

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

Woofer Storm said...

slmt hari raya..maaf zahir dan batin yaa.

kuih raya jgn lupa pos ye.ehehee

Faizul Osman said...

untungnya dpt duit raya... sy bru dpt rm20 je... kalah dgn adik yg 10 thn dpt 70++ dah...

K O R I E said...

korie pun menyusun spuluh jari memohon maaf kak akak iffah.

selamat hari raya ye kak ;)

Noraim said...

kita pun kak! mintak ampun!

mane aci akak dapat duit raya.

reenapple said...

selamat hari raya uuga.. aku pun bz gak.. eheheh. Eh.. share la duit raya.. ko ni dah nak kerja pun dapat lagi duit raya... huuu. Ini tidak adil .. =D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

salam lebaran..
maaf zahir batin.

deno said...

deno pun sama... minta maaf ifa :)

Nong Andy said...

iffah.. jari tak sampai tapi jejari sampai kat keyboard hehe.. selamat hari raya maaf jua di pinta. kosong-kosong k!

oh.. duit raya? setakat ni aku dah habiskan RM400++ untuk paket raya.. akan meningkat lagi jumlah tu.. huhuhu.. ginilah kalau dah jadi pemberi duit raya ekekekeke...

kiera'sakura said...

slamat hari raya iffah maaf zahir batin :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers