CORETAN TERBARU NADH

Untuk kamu, kamu dan kamu!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kad raya buat classmate selama 5 tahun
Apa itu seni?
Sungguh aku tak tahu...
Yang aku tahu lakarkan perkataan...
Yang aku tahu cumalah menaip patah kata...
Itupun menggunakan teknologi...
Aku tak reti melukis seperti mereka...
Aku tak reti menulis seperti kamu semua...
Aku tak mampu coretkan kata-kata tanpa batasan...
Aku tak kuat nak luah segala biarpun cuma dalam tulisan...
Yang aku mampu cumalah sekeping kad...
Yang aku mampu taipkan kata-kata biasa...
Tak puitis seperti kau, dia dan kamu...
Terimalah... hargailah...kerana...
Ini saja yang aku mampu...
Kerana aku tak reti apapun...
Maaf...hadiah ni tak seberapa untuk kamu, kamu dan kamu...
Semoga persahabatan 5 tahun 2 bulan ini akan berkekalan hingga ke akhirnya...

12 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amin...
persahabatan itu indah. 5 tahun, lama tu

QasehSuci said...

nak jugak...heheh...

Nong Andy said...

paling penting keiklasan :D

Cikgu Ma said...

moga berkekalan...

Eza Boom Boom :) said...

comel tuu.. :) ada value, sebab buat sendiri.

reenapple said...

Semoga persahabatan kita berkekalan.. =)

boni kacak said...

siapalah yang bertuah tu ye??hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Yg penting keikhlasan ... Ikhlas dari hati. Sy juga milik tngn kayu seni lukis spt kamu.

Asrul "iLham" Sany said...

selamat mengpos...

kiera'sakura said...

Amin.... akak tingat sahabat akak dua orang tue.. kawan dah 12 tahun... lepas je masing2 berkerjaya sunyi sepi yg kuar bunyik cengkerik je...

L said...

L xdapat pun! hihi.. aish3.. nk kad raye .. nak! heh

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/08/6-nikmat.html

KuNanGKuNanG said...

wah..rajinnye wat sendiri..kreatif..:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers