CORETAN TERBARU NADH

Kenangan di Zoo Melaka dengan si kecil

Ehem ehem akhirnya selesai sudah rombongan kanak-kanak ke Zoo Melaka dan Mcd. Errr kalau dah namanya kanak-kanak. Playground jugak yang buat diorang teruja. Kalau haiwan pun setakat gajah, harimau, ular. Itu jelah. Penat cikgu berjalan keliling zoo. Tempat paling syok tetap playground. Dengan Mcd pun masih lagi dengan playground. Sabar jelah. Kanak-kanak happy, cikgu apatah lagi. :-P
Published with Blogger-droid v1.7.4

13 comments:

CikAnyss' :O said...

wahh , bestnyaa , nak ikot !! hehe

reenapple said...

eh eh... mana cikgu IFFAh.. heee..

Kira Kekuri said...

huu bestm aq lak jarang g zoo~ nnti nak pg la. ehehe

Sis AI said...

Waah.. Sronoknya bwk budak2 prgi Zoo. Dh lama tak tgk zoo. Msti 'sdara' rindu, haha!

Rozuan Ismail said...

cikgu iffah, mesti penatkan nak melayan ragam budak tecik cumel2 ni .ada nak ke sana, ada nak ke sini kan

Nong Andy said...

wah... bestnya!!!! :D

ah.. rasa mcm nak gi zoo juga tungang encik gajah :)

xila riston said...

ahhh bestnya jd cikgu bdk kecik...jelesnya pegi zoo...

Shiema Sufian said...

So, comel lah budak budak ni (:

deno said...

wah best best! lama tak pergi zoo, pergi pun time deno belom sakit lagi.. zaman kanak-kanak ribena lagi... huhu... :)

happy eim said...

nak pegi zoo~~

jujurnya, sy tak pernah pegi zoo. sadis..T____T

kiera'sakura said...

okeh nanti jgn pergi zoo lg, xpayah beli mekdi jimat duit.. pegi playground jer.. hahahahaha *kejam* :p

aimie amalina said...

kekekeke
bessnyeee
cm kenl je sape pakai tdung pink tu
hihihi :p

Eera Shera said...

bdk2..playground jugak yg dicarik haha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers