CORETAN TERBARU NADH

Apa yang tak kena dalam gambar?


Ini entry suka-suka masa pergi BSN tadi. Cepat teka! Yeah sekian lama kad maybank yang terbakar sejak tahun lepas baru terhegeh-hegeh nak buat. Tapi lawa!
Published with Blogger-droid v1.7.4

11 comments:

Sunah Sakura said...

apa yang tak kena? errr...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmmm menggunakn model wanita tak bertudung?

Eza Boom Boom said...

kad baru bsn warna kuning oren kan? :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Err, apa yg tak kena dgn gambo ? Huhu

aimie amalina said...

alaaaa
apeee
mlas nk pk
hahahahahahaha

kiera'sakura said...

apa yg x kena? semua menyengeh ke? errr

myself said...

haha x dapat detect...

reenapple said...

tiga3 pamplet tu semua gmbar lelaki.. tapi satu je gambar pompuan???

Cik Pulau said...

it's all about money. hahaa

Nong Andy said...

ahahaha.. jawapannya gigi yg bersinar itu ye ahaha (buyuk kan aku!)

Woofer Storm said...

gigi dia berkilau emas..betul tak??

#haha nak hadiah awk^^

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers