CORETAN TERBARU NADH

Mereka yang sweet

Aku masih di Mid bersama keluarga maya aku. Opah dan kak long. Mereka sweet. Sampai rasa tak nak balik. Haha. Jom tengok gambar kami. Nampak patung tu? Comel kan? Tetiba ingat Sunah dan Kak Ipar yang suka sangat bunga sakura. Nak beli tak mampu haha. Oh ye, kami ada cincin family. Sweet tak? Haha jiwang tak menahan. Siapa kata aku sebenarnya macam dalam hati ada taman? Angkat tangan hahaha. Berani kamu ye?
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

mas saari said...

seronoknya dia!
lama dah akak tak jumpa iffah..

Sunah Sakura said...

mencik ahhhh!!!

Nong Andy said...

jom gi petik daun mempelas
jgn lupa bawa beg galas
cincin itu buat ku jeles
jadi pantun ni ko kena balas

:p

* tetiba hehehe...

xila riston said...

uihhh family maya ye...tu aimie ye..

Rozuan Ismail said...

owh, gambar pagi tadi dekat McD Mid ler rupanya.

Suhaili Sarif said...

hehehe....kami memang sweet :p

dlm hati iffah ade taman yg sedang mekar indah.hihi

reenapple said...

sweet. hehheeh.

*bila nak kuar dengan aku.. hahaha. *mengada

fRaMe+LenSeS said...

alaaa. napa semalam bukan hari ni?

kiera'sakura said...

errrr xnak la patung tue besar sgt, takut pulak.. hahahaha

sergeant keroro said...

untunglah~~~~
wekkk

aDisH.sHidA said...

nak jugak cincin tu jhehehehee..patut la status kat ym pasal cincin yg lawa erk

Eera Shera said...

wah romentik u ol ade cincin lg tu..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers