CORETAN TERBARU NADH

38#Wordless Wednesday

Q

Nota Iffah: lawa tak gambar yang kawan aku lukis tu?
Published with Blogger-droid v1.7.4

9 comments:

Rozuan Ismail said...

pandainya budak ni kaler

.: iEyLa :. said...

cantikk!!!
pe kate suh kawan awk lukis tuk sy??
sy suke bab2 kaler je.. :)

kiera'sakura said...

cantik.. dari akak yg reti lukis org lidi je nie =.="

Noor Adibah Binti A.Latif said...

comel.. pandai die melukis.. sape nie ??

ehh. kena tinggalkan link terbaru ehh.. haa, nie dia http://ibahpanda.blogspot.com/2012/04/selamat-hari-lahir-mama.html

Lea Isnawi said...

cantik!

Nong Andy said...

memang cantik. pandainya :)

FasiHaH SupiaN said...

pandainye dia lukis!

reenapple said...

lawa giler ah.. umu brapa ni? aku time tu pandai conteng je,,.. kikiki.

kreatif tul budak ni.. =)

deno said...

cantik!!! :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers