CORETAN TERBARU NADH

Berjimba-jimba sambil layan Tutti Frutti

Amboi tajuknya bukan main lagi. Nampak tu? First time makan, opah belanja. Haha terima kasih opah dan atok. Diorang kat depan ni sibuk tengok kamera. Taulah dua-dua gilakan kamera. Sabar jelah.

Nak tengok Street Dance pulak ni. Setiap minggu berjalan ke KL. Macam tak ada kerja kan aku ni?
Published with Blogger-droid v1.7.4

15 comments:

aizuddin said...

waa... heaven..
=)

aDisH.sHidA said...

xpernah makan...huhuhu

kirim salam kat opah..

erm siapalah ye atok tu..nak gak kenal

Syira Qahira said...

salam...

1st time makan, sekali tu kena rm26.00... senyum je bayar.hehehe

Woofer Storm said...

untunglah..ermmmm

FasiHaH SupiaN said...

xajak pun........kite kan kat KL......

Teenager Housemaid said...

wahh..tutti fruiti..teringin nak makan dari haritu..:(

Kira Kekuri said...

Tutti Frutti sangat sedap, dan jg sangat Mahal. hehe

deno said...

wa.. best3... deno pun suke nie tapi mahel!!.hehe

Rozuan Ismail said...

wah, tutti frutti. aku nk mkn benda ni dlm mimpi bolehlah.haha

reenapple said...

errr... tak pernah makan lagi.. =(

*sila belanja saya.. =D

Nong Andy said...

nak taip satu jer...

JELES!!!

* Aku pong nak minta blaja gak hehehe... Terlebih taip!

Rapunzeel Cikilolo said...

aku pun nak kena belanje dengan opah juge :)

aimie amalina said...

kekekekeke
amboihhhh

terbahak2 den kat sini
hahahaha

same2 cucu opah :)

kiera'sakura said...

akak x pernah makan... nt la klu ada rezeki nk try jugak.. asyik tgk org lain makan teringin jugak..huhuhu

KAKAKMU said...

amboi..kate kete utk keperluan...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers