CORETAN TERBARU NADH

Aku stress bila

Aku stress sekarang. Geram aku dengan seseorang. Banyak kali dah jadi macam ni. Aku dah bertahun kenal dia. Sabar jelah. Kadang rasa nak maki. Tapi tak boleh. Rasa hormat aku dah makin pudar.

Korang pernah jumpa orang cakap dia je betul. Bila salah pun dia salahkan orang. Aku punyalah bengang. Kejap cakap lain kejap cakap lain pulak. Buat orang bengang je.

Aku tanya kat dia hari khamis lepas.

"Ada tak kat bilik? Saya nak jumpa,"

"Tak ada."

"Saya nak ambil barang saya sebenarnya,"

"Kan saya kata saya tak ada. Saya kursus kat luar. Minggu depan datang ambil,"

"Yelah, terima kasih."

Tadi dia marah aku balik. Dia kata dia ada kat bilik khamis petang tu. Aku punyalah panjat tingkat 3 cari orang lain untuk dapatkan kebenaran. Siap bersurat bagai. Dengan panas aku pergi sorang.

Dia fikir dia je betul. Aku stress betul dengan orang macam ni. Sabar jelah. Kan da termengumpat. Grr sakit hati!

Ps:Harap dia tak macam ni.
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

EyqaLuvender said...

pnah knl jgk ngn org mcm ni.
sumpah rase nk cepuk kepala die bg sedar diri cket =.=

Sunah Sakura said...

hurmmm..sabar je la...

Kathy Tuah said...

sabar jela..

Kalamhati said...

Sabar ek iffah..ragam orang mcm2..huhu

saya cello191 said...

manusia..banyak ragamnya..

^^

maszull said...

salam iffah...sabar iffah sabar org mcm ni kita ckp mcm mana pun die x akan faham...die jer yg betul...:)

sergeant keroro said...

grrrr

msredcheesecake said...

dia stress kot... tu pasal kasi org lain stress... eee... geram jugakla...

fRaMe+LenSeS said...

nak bawa geng gath hari tu p belasah dia.. lalalalla~~ :P

aimie amalina said...

grrrrrrrr
opah dgr pon panehhh
huu
sabo ye kak ngahh...

JIJI YU said...

lorr nmpak beno bingainya

Aziela said...

Boleh hilang pertimbangan kalau berdepan dengan org mcm nie...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers