CORETAN TERBARU NADH

Gula-gula

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Amboi aku selalu sentap dengan seseorang. Bukan apa, ada lelaki yang sejak dulu suka buat aku sentap. Dia bukanlah orang yang aku benci. Istimewa kot. Walaupun lama dah sentap.

Sekarang dia buat aku sentap lagi. Dia kata jangan guna gula-gula pelangi dah. Sekarang gula-gula dah hangus terbakar. Panggil gula-gula terbakar. Uih sentap oke. Sabar jela. Tahulah harta dah terbakar. Empunya blog ni pun terbakar. Tapi gula-gula ni tak terbakar pun

sabar Iffah sabar. Dia bukan orang lain. Ayah aku jugak. Haha maaf ayah. Kadang aku terfikir, sampai bila aku nak sentap kan? Kalau orang nak bergurau pun takut je. Contoh si HJ takut sangat dengan aku. Takut aku sentap haha. Aku sentap sokmo tapi kejap je.

Kesimpulan, jangan nak sentap sangat. Kalau orang tu niat nak gurau kita kenalah terbuka terima gurauan tu tapi kalau dia lebih-lebih ignore je. Buat penat hati kalau asyik sentap je kan.

Ps: Dia sibuk mungkin.

19 comments:

Rozuan Ismail said...

haha.ikut koranglah nak sentap2kan.huhu

kembatolo™ said...

sentap ade time eh? haha

aimie amalina said...

kikiki
sentap lalu membiarkan begituuu jek
maleh nak layan
heheeheh

JIJI YU said...

aku tak takut pon

azu said...

huh..main sentap2 pulak..sabo2..tp kekadang gurauan itu menambah suka di hati ye..hehe
jom singgah2.tq
http://azumie.blogspot.com/2011/09/ko-gila-ke-sesuka-hati-nak-langgar.html

ijA said...

xsentap pun..ahhaha..ahha..terima dengan hati terbuka...

DoodleLicious said...

haha...

sesekali sentap apa salahnya

kann ^__^

Lea Isnawi said...

erkk ayah ifah ckp cmtu

hehe..sabo jela

fRaMe+LenSeS said...

tak takut. :P alalalallaa

Cik Bambam said...

sekali sekala sentap xper jugak..kalau dah selalu sentap..org pon dah x kose nak melayan..ehhehe

Sunah Sakura said...

kalo i gurau kasar, u tak sentap kan?

tomatokering :) said...

malas nak sentap2 lah . haha

H.J said...

hohoho..apa jenis HJ yang takut orang sentap tu..?

sea_lavender said...

stuju3x salu gak terasa hati~~ erm skg dah lali org duk ngusik~huhu .. sokmo sentap jgak ~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak LM kuat sentap gak..hehe

Cik Sara said...

betul tu..

Cik Asma BLuppy said...

sentap kejap takpe.. jangan lama nanti xcomel.. hehe

msredcheesecake said...

Msred selalu sentap dlm hati je...mulut senyum je....

Epal Hirata said...

sentap2 xpe..kalau simpan dalam hati tu bhy...

dh sentap hilang nt ok la kn:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers