CORETAN TERBARU NADH

Selamat datang

Aku tak tahu rencanaNya. Tapi yang pasti aku bersyukur. Selamat datang anak buahku ke alam dunia.

Alhamdulillah kakak aku selamat melahirkan bayi perempuan. Setelah 5 hari lewat melahirkan. Keduanya selamat.

Ibu akan fly ke Sarawak. Semoga ibu selamat dalam perjalanan. Indah percaturan Allah. Kesedihan berganti kebahagiaan.

Walau hati masih sedih tapi aku tetap boleh tersenyum bahagia. Teringin nak tengok anak buah aku tu. Ecah dah ada kawan. Yeah :-)

Ps: Dia lambat lagi nak ada anak buah. Tunggu anak sendirilah ye.
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

sergeant keroro said...

untunglah dah ada anak buah XD

aimie amalina said...

akak kak ngah dok swak ke?
heee
alhamdulillah..conokkknyeeee ade babyyyy dlm umah nnti..heee
semoga ibu kak ngah selamat tiba disana =]

Sunah Sakura said...

tahniah... :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah dpt ank buah baru

FaKArePa!n said...

jngan kan anak buah.. anak kucing pon saya xde.. huhu

JIJI YU said...

untunglah dah nak ada anak senirik

KaK LimAh Si SupiR said...

yeayyyy ^_^

cik pulau said...

tahniah...
anak buah ai da ada 4 org..
incoming lagi sorang.hehe

saya cello191 said...

sy dh ada ramai anak saudara...
xlarat nk layan~~

^^

maszull said...

salam iffah....tahniah yer sebab baru dpt anak saudara...:)

FasiHaH SupiaN said...

waa best!! ;)

H.J said...

tahniah la..ehehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers