CORETAN TERBARU NADH

Lelaki tak suka perempuan menangis

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Google
Betul ke lelaki tak suka perempuan menangis? Aku musykil. Tolong jawabkan untuk aku=)

Ps: Nak dia jawab jugak tapi dia malas sangat nak drop comment.

24 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Ya ka. Hihihi

Nong Andy said...

aku lagi tak suka tengok lelaki menangis.. hehe!

perempuan dan airmata tak dapat di pisahkan.. ye ke?

*Aku tak tahan tengok Shinta menangis.. macam aku pun nak ikut nangis. tolonglah berhenti menangis.. uwaaaa... :)

alisya said...

eh mane de..lelaki suke pompuan nngs la..sbb time tulah ade pujuk memujuk..hahahha

reenapple said...

betul3... lelaki tak suka tengok perempuan menangis..=)

aku pun tak suka tengok perempuan nangis.. =P

Lea Isnawi said...

err lelaki tulun jawab.

unknown girlz said...

lelaki tak suka tengok perempuan nangis mengada2..haha :p

Si GaJus!!!= said...

nangis dan ketawa, mana lagi susah????

ijA said...

kita suka menangis....

perempuan menangis..cair hati laki kot..da hati keras...dia biarkan je..ahhahaa..my opinion..

Gen2Merah said...

segagah-gagah lelaki kan boleh tewas dengan air mata wanita. Tu sebab lelaki tak suka tengok wanita menangis.. nanti jadi lemah jadinya..

air mata wanita juga boleh melembutkan hati lelaki yang ego.. itu lah senjata utama wanita.. hebat kan... (",)

Iznie said...

hehe..tak tau...nampak tajuk entri tu, ingatkan ada jawapan dia kat sini...heehe

KaK LimAh Si SupiR said...

ntah..kne tny laki..tp, maybe depa xsuke sb depa xblh tahan sebak kalo tgk kite nanges..ahaha :P

Anonymous said...

entah, tak suka kot. nanti cair

-dia-

Woofer Storm said...

yup,tak suka ppuan nangis,coz malas nak pujuk..ehhee

slmt mlm..untunglah ada peminat misteri^^

aimi said...

perempuan dgn airmate x blh dipisah kn

El-Janna said...

ckp je tu kot..mcm tak cye je

EZAD AMIR said...

Ni pndpt aq la..
Aq suka tgk pompuan ngs..
Sbb cm cute je..wakakaak..
Tp kalo over sgt leh jd rimas gak..
Rase nk lempang je gigi dia..
Ekeekekek..

Ps: amboi,dh jd pnulis kt warna kaseh nmpk..ehem..mkin maju..nanti la aq ada masa sikit aq pegi jenguk calitan ko kt sna..skg busy giler beb..!!blog pn 2 hr skali je update..

Mieza said...

Assalamualaikum Iffah,
Sama-sama menangis dengan dia bila tengok cerita sedih :)

.........cP~ said...

Mungkin la kot. Sama ada secara positif atau negatif dia tak suka perempuan nangis.

Firdaus® said...

memang lelaki tak suka..tapi lelaki lah yang akan selalu buat wanita utk menangis..hurm...

nice persoalan kat entry ni..btw do follow my blog ye~

S H I T E Q said...

btol kot. sbb laki malas nak pujuk

mas saari said...

tak tahulah! tengok jenis lelaki gak kot??

cik Kartun said...

bnyak mksud x suke tu :)

shera haifa said...

ops.. lelaki sila jawab..hehe

armouris said...

terjumpa info ni, pasal menangis… sharing is caring :) - Kenapa Perempuan Lebih Banyak Menangis

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers