CORETAN TERBARU NADH

Akhirnya

Aku kembali.
Otw pergi KLCC.
Jumpa Nong Andy yang jauh dari Sabah sana.
Jumpa Zaitul yang taklah jauh mana.
Jumpa siapa lagi eh...
Tak kisahlah tu jumpa sesiapa lagi.
Doakan aku berjaya sampai.
Tak sabar snap pic diorang lepas tu tampal kat blog.
Tapi sayang adik syah dan akak yana s7w tak ada.
Kalau tak cukup korum blogger cerpen hihi.
Ps:Kompem ramai tak bangun lagi masa aku naik train ni.
Published with Blogger-droid v2.0.6

11 comments:

: husna : said...

nak g mane tu ??

Rokiah Wandah said...

wahh bestnyee . .

reenapple said...

aaaa.... bestnya dapat hang out..wuuuu.. aku cemburu.. ekeke. =)

Rain said...

bila plak nak jumpa abam kacak Rain kekekeh.

CikZaitul said...

hmm..aku pun xsabar nak berjimba-jimba gan ko..

Sanji Ngatmi said...

cambest je guna blogger-droid

Faaein Talip Roy said...

mesti naik train kul 6 pagi ni.. kut..

hehehe..

bestlah jumpe member blogger..

kiera'sakura said...

dah balik pun x sempat nak cakap "jaga diri bebaik dik, melintas jalan tengok kiri kanan" hurmmm

kay_are said...

rase dah selamat jumpe sume kan.. so bagus r tu.. =)

Nong Andy said...

:)

Novelgurl said...

x tepek pun gmbr lgi.hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers