CORETAN TERBARU NADH

IKLAN CHEESE POWDER

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku dah kata. Korang dah baca. Apa lagi? Akhirnya aku berjaya membeli cheese powder untuk dijual. Sebab banyak orang re order, akupun teruskan perniagaan kecil-kecilan ni. Uih sehari, 30 paket terjual. Masyuk ke? Tak tahulah.
Itu diaaaaa
Aku jual sebab fikir orang nak je. Adik aku siap nak bawak ke India sana. Apa tunggu lagi. Sementara stok di tangan masih ada. 200G per paket. Mampu beli. Sedap. Jimat. Yang penting memang sebijik sama rasa dengan Cheezy Wedges di KFC. Cuma bancuh dengan air panas dan hidangkan dengan mayonis serta kentang. Lazat!
Insyaallah beli banyak lagi dapat murah. Cepat, sementara stok masih ada. Nak order stok baru, mahu berzaman nak dapat. Nyummi! Untuk buat korang terliur... aku tolong google rupa cheezy wedges yang menggiurkan. Aku ada snap pic, tapi ia dalam tab yang berkilo meter jauhnya dari aku. So cilok jelah gambar orang.
Nyum nyum nyum
Kalau tanya kat kedai mana ada jual? Aku tak tahu. Aku pun ambil stok dari orang. Yang aku tahu, tugas aku mengedarkan kepada penggemar cheese sauce!
Nak tahu harga, klik kat TAB MENU CHEESE POWDER di atas!

28 comments:

Afiq Yassin said...

terliur.. post sikit kt sini

Rapunzeel Cikilolo said...

sedap. mcm mane nak dpt?

boni kacak said...

wah..awak dah mula bisnes dah ke?

IBU GEBU said...

rasanya mmg setanding cheezy wedges kat KFC tu, berbaloi2 membelinya :)

-meeSUPERGIRL- said...

rasa macam nak teraii .. brp ?

reenapple said...

macam sedap je.. huhu.

Asrul "iLham" Sany said...

tu dia... bisnes... mantap ~

kiera'sakura said...

rasa nak beli tapi malas nk rebus kentang tue huuuuu suh pakcik la buat kihkihkih :p

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kiter nak tauuuu...jgn lupa!

maszull said...

assalamualaikum iffah...sedap nyer tengok terliur la...:)

Syazwan Che Deraman said...

terliur.

eh, sama dengan cheese cheesey wedges.
wow.tapi takda masa plak nak buat.

sekadar beli kat KFC je.

Sanji Ngatmi said...

telan air liur je la...

AAA Jr. said...

Sama macam cheese kat wedges KFC ek?

btw, 1st time singgah. Done follow. ^_^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

terliur pulak tengok.. tapi zuan kurang minat cheese ni..

Donny Ien said...

sedap nampak~

kay_are said...

serbuk? tuang air panas dah jadi? mudahnye.. macam wat megi ^__^

Nong Andy said...

memang nampak sungguh sedap!! yummy... aku suka cheesssssy wadgessssss!

Everything's Everythings said...

wahhh boleh buat cheese wedges sendiri mcm ni :9

ahsfantasy24 said...

ouch menarik ni..
berapa rm? cheese sngt cool :D

Cikgu Ma said...

penah rasa...adik belikan...tak ingat plak sepeket brapa regenya...tapi mmg sedap...paket x da brand pun...

Nur Zulaikha said...

akk blaja kt ne?nnt send num akk kt kite??blh jumpe..hehehe..boleh la beli cheese powder ni sekali..hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Hmm tinggal kat asrama.. Hoo

anamizu kaito said...

wahhhh terlior plak nengoknye T__T

Aien Alien said...

dulu ramai yag jual benda ni..sekarang mcm dah slow. apa2 pun memang sedap

TiranaAduka said...

salam kenal iffah.
Tirana aduka singgah

ijA said...

sedappnya..bila lapar tengok entri ne...

ps:belum nak bertunang g, hanya sertai GA nak dapatkan hand bouquet dan terima kasih sudi singgah blog kita..kad diskaun nak jugak walaupun dah nak habis belajar..

deno said...

lapasr pula deno tengok... nyum2....

cheeze maz said...

salam ziarah.

Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram.

nk jadi pengedar pun dialu-alukan harga lg murah

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers