CORETAN TERBARU NADH

Sana sini blogger

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku dikelilingi blogger. Aku hidup sebagai blogger. Mungkinkah jodoh aku juga blogger? Tettt. Bukan itu aku nak kongsikan. Aku cuma mampu taip nama mereka yang aku jumpa semalam dan hari ni. Lain blogger lain cerita.

Mula jumpa Zaitul yang sengal dan Nong Andy yang pemalu. KLCC besar kot. Diorang tercegat sambil mengecam aku. Ya, anda betul. Iffahlah ni. Gambar pun tak pernah nampak. Asyik nampak yang blur atau ditutup smiley kan?

Kemudian Pari-pari pulak muncul dari langit. Jumpa macam kenal lama. Padahal jenguk blog dia pun baru sekali. Sesi bergambar sakan dilaksanakan. Macam biasa, mohon muka aku misteri ya. Haha. Itu baru misteri nusantara. Betul kan?

Itu semalam. Hari ni?

Jumpa Kak Shida dan adiknya Pikah. Sama je dua beradik ni. Satu UKM tawaf hari ni. Jemput pula Cik Fizah Noor aka abam Rain kita. First time tahu dia perempuan. Tahu dia blogger. Baru add FB tengahari tadi. Terus ajak jumpa join pergi rumah Kak Lydia Miza yang comel. Barulah jemput anak teruna sorang. Along Usop dulu, kini tetap menten jadi driver aku. Dulu ada Nadh my jiran, kini dia sudah pulang ke pangkuan keluarga. Sob sob.

Akhirnya, lengkap cerita. Malas taip panjang. Malas tempek gambar. Sekian.

19 comments:

Solihin Zubir said...

kita, bila pulak? heeeee..

Faaein Talip Roy said...

wah.. bagus betul.. kita bila pulak nak jumpa.. hehehe..

dwaty said...

Wah sonokla... Dr alam maya ke alam nyata...

Sunah Sakura said...

untunglaaaaaa

Sanji Ngatmi said...

nampak-nampak makan-makan lagi best ..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa iffah.. pertemuan blogger2 ker..
bila pula kita akan bertemu waaaa...

EL MARIACHI said...

best ha jumpa ngan Nong Andy tu pemalu keee...

boni kacak said...

agak2 bila kita pulak ye??hehehe

ana fatihah said...

saya tak pernah jumpe lagi kawan2 blogger kat alam nyata..huhu

reenapple said...

wahh.. aku teruja baca ini. Ekjekeke.

Mana gambar??? Aku tak dapat nk bayangkan Nong Andy pemalu.. ahaha.

eyqa amin said...

hee. nta ble kte dpt jmpe kn...=')

kiera'sakura said...

mesti jiran iffah dengki xdpt gi skali tue dlu dia selalu dengki kan akak bila dia xdpt pegi hihihi

CikZaitul said...

tetttt...........
cinta kau bukankah sekuriti??


hahhahahahaha..ade mipi die x...
huhuhuhu...

hnahdy said...

hana xpernah jumpla blogger2 .huhuhu

kay_are said...

ramai nye blogger yang ko dah jumpe.. meriah2.. ^__^

aDisH.sHidA said...

iffah thanks ye jemput dan bawak akak dan adik ke sana ke sini..dan hantar kan akak ke hentian kajang...tqsm

eh apa yang sama nya akak dan adik..

aDisH.sHidA said...

terima kasih yang tak terhingga kepada iffah yang datang ambik, bawak akak dan adik ke umah kak lydia dan alamanda..dan hantarkan akak ke hentian kajang..tqsm

eh apa yang sama nya akak dan pikah tu...nak gak tahu

Nong Andy said...

Oh O.k.. Nong Andy yang pemalu :p

Novelgurl said...

laa..nk tgk gmbr !

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers