CORETAN TERBARU NADH

Aku mengalah akhirnya

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku berubah akhirnya. Okay fine! Aku sabar. Aku cuba. Aku usaha untuk memahami yang baru. Oh yang lama, rindu tetap rindu. Sayang tetap sayang. Jangan kata aku curang. Aku cuma terpaksa berubah. Korang mesti lama dah berganti kan? 

#Sedih sampai kena lap hingus kat baju Kak Kiera sayang T.T~~~

11 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hoooo...... dulu leeza ada 2 blog, tp skrg tak mampu lah nk urus kn dua.
dah tutup dh pun.

:: Mrs.Eady :: said...

redhaaaa je la kann..

hnahdy said...

dulu kan hana pernah jadi cmni. pastu hana ubah kepada yang asal. lepastu skali dia outomatik tukar yang baru dan xboleh nak ubah dah.huhu

kay_are said...

ni kes dahboard kne pakse tukar r ni? aku lame lagi redha dah.. tapi lame2 best gak pe dashboard baru ni.. huu

Rapunzeel Cikilolo said...

dulu aku ada 2 blog tapi tahan berapa hari je. mcm susah nak maintain trafik dua-dua

maszull said...

assalamualaikum iffah...kena juga tinggalkan yg lama walaupun sayang sesangatkan...cubalah menyayangi yg baru tu...

Romeo Laut said...

Banyak sangat angka tahap tontonan tuu......

boni kacak said...

percayalah.. new interface ni lagi senang dan lagi best.. takpe.. slow2 godek2 dulu ye.hehe

Nong Andy said...

er.. aku punyakan.. tetiba tukar baru tanpa di sedari. macam Fb gak la.. suka suki jer timeline. Rasanya dah lebih 3 bulan dah dashboard aku style baru.. tapi rasanya tak banyak beza sangat.. oklah.. (nada terpaksa)

kiera'sakura said...

choihhhhh pasal pe baju akak terpilih hahahaha...

akak pun dok terjegil jegil mata nie tengok dashboard baru pastu bebel sorang2

Noraim said...

sy punya dah lama bertukar la kak.

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers