CORETAN TERBARU NADH

Hiburan semata-mata

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Korang tengah serabut? Stress? Pening kepala? Rehatkan minda, jom menyanyi lagu rakyat versi kasih sayang. Jangan baca, nyanyi okey?

Nyanyi ikut rentak lagu “can ma li can”
Sayang oh sayang ohoi
sayang oh sayang ohoi
sayang o sayang
rindu-rinduan

di mana dia buah hati saya
buah hati saya yang comel sekali
di mana dia cinta hati saya
cinta hati saya sopan sekali

Sayang oh sayang ohoi
sayang oh sayang ohoi
sayang o sayang
rindu-rinduan

di sini dia buah hati awak
buah hati awak pengaranglah jantung
di sini dia cinta hati awak
cinta hati awak cantik umpama patung

Sayang oh sayang ohoi
sayang oh sayang ohoi
sayang o sayang
rindu-rinduan

kalau dah kita suka sama suka
lekas-lekaslah jumpa ayah bonda
kalau mereka sudah saling restu
boleh kita kahwin sekaranglah juga

Sayang oh sayang ohoi
sayang oh sayang ohoi
sayang o sayang
rindu-rinduan...

Nota Iffah: Aku tahu korang terhibur dengan lagu ni. Jangan tanya siapa yang karang. *Korang dapat agak. Ini sumbangan idea dari seseorang untuk seseorang. Teater drama beliau malam ini!

14 comments:

kiera'sakura said...

along erk iffah?

Romeo Laut said...

Mak aih... Betul sasau cinta ni. Hahahah.

maszull said...

assalamualaikum iffah...seronoknya teringat lagu ni...:)

hnahdy said...

siapa sayang saya????

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha kiut la lagu ni :)

Afiq Yassin said...

amboi3.. cool sehh

kay_are said...

nasib aku ingat g renatak can malican tu.. =P lagu dalam teater? hmm.. lame dah rase nye tak tengok teater..

Nong Andy said...

sayang oh sayang ohoi .... :D

macam best je nyanyi!!

boni kacak said...

siapakah beliau itu?hehe

CikZaitul said...

ohoh..
sungguh best lagu ni..
bermakna sungguh.. :)

aku sukeeeeeee...



Leeza dayasari [santai leeza] said...

amboi, cipta lagu ker... waaaaaa

reenapple said...

hahaha.. kau buat aku senyumm =D

-meeSUPERGIRL- said...

ternyanyi pulak oi oi kat sini xD

Asrul "iLham" Sany said...

dalam hati ada ais krim kah?

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers