CORETAN TERBARU NADH

Relationship

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sumber

26 comments:

iZ said...

amboih, kemain jiwangnya =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya cuma menjalin hubungan dgn mereka yg mencari sy je...takut ditinggalkan

kiera'sakura said...

auchhhhh terluka i rasa tetiba hihihi.. tp kan akak pernah ada dlm situasi yg mana....... nt akak akan citekan dlm entry sendiri.. kihkihkih :p

tak tak main je.. akak da dlm situasi yg kami hmpir tak menjd segala perancangan. hmpir ptus la snang cite. tp akak kuatkan semangat cuba usaha smbung kembali Alhamdulilah.. sbb hmpir ptus sbb dia takde keyakinan jadi akak usaha sbb akak yakin dgn apa yg akak cuba buat.. get it ;)

Aien Alien said...

biarkan saje kalau tak nak terluka..

ika said...

>_<

boni kacak said...

senyum... :)

Romeo Laut said...

Relationship, broken, glass. So, better to be describe as broken glass I guess. So, the best thing that you could do is, recycle.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

benar... benar ayat tuuu...

-meeSUPERGIRL- said...

damn true !

Nong Andy said...

tak apa.. kalau benar dia untuk kita.. mungkin saja suatu hari nanti dia akan kembali pada kita.. tapi jika bukan.. lepaskan saja..


*cakap senang lah kan... hehe

eyqa amin said...

hurt u to much ='(

Mieya Atiera said...

Sangat2 mendalam maknanya.

Minda Kronik said...

pakai la gelas polisterin =3

Asrul "iLham" Sany said...

senang cabut je lari cari yg lain ~

msredcheesecake said...

Tak pandai lah nak betulkan kaca yg dah pecah....

ellieandcarl'sstories said...

iffah talk about r/ship somehow make me feel empty

Cikgu Ma said...

kadang ia perlu..jagalah hati sendiri dari terluka...

aku HaniAsyira said...

ala takkan nak birakan kaca tu pecah je.. ish2..

paripariputih said...

I want a relationship based on sumthing that last long perhaps we can call it "Metal Relationship" instead?? What say you?? :)

CikZaitul said...

kalau pecah gelas tu , beli gelas baru ..
dah beli pula , jgn la bagi gelas baru tu pecah macam gelas lama tu..


renung2 kan :)

-meeSUPERGIRL- said...

singgah..

Encik H said...

tapi utk org2 yg degil, they'll try to put it back together..either kerana sayang, or kerana ego dan tak mahu rasa kehilangan..:)

Noraim said...

relationships ni complicated.

hubungn org lain yg hmpir musnah sy pulak yg kena tanggung. uwaa!

zila manaf said...

cinta ibarat sambel belacan la...huu

Bidadari Syurga said...

sekali sekala quote apa salahnyakan..../

kay_are said...

nice to see.. nice to hold, once broken considered sold =P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers