CORETAN TERBARU NADH

Semua tak dapat teka

Adei susah sangat ke nak tengok? Apalah kualiti gambar tak memberansangkan. Sebenarnya aku nak tunjuk gigi orang tu. Semua bersinar. Berkilau emas. Kalau korang ada kat tempat aku semalam memang korang pun berdekah-dekah gelak.

Maaflah, kesian korang kena meneka. Walaupun semua tak betul. Lain kali pergi Bsn cari brosur tu ye. Hahaha adeh sakit perut T.T
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 comments:

sissyira said...

salam


dah tengok picture kah bawah tu tergelak2...haha...gigi semua warna emas.

Nong Andy said...

jadi kalau nak gigi bersinar mcm tu kena buka akaun BSN ke atau kena berus gigi dgn ubat gigi kayu sugi? hehehe...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Cehh. Pasal gigi beremas ke. Nak teka tu tapi macam tak pelik je sebab Shag dah byk kali jmp iklan tu. Jadi, bagi Shag dah tak pelik. Kalau tau, jawab je smlm. HAHA :D

Cik Pulau said...

eeee.. sabor jelahh..

Woofer Storm said...

sy nak tggl komen juga..

#jap lagi saya jawap entry tu.haha dapat jawap,awk bagi apa??

kiera'sakura said...

a'ah la x prasan...huhuhu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers