CORETAN TERBARU NADH

Facebook

Assalamualaikum...


Sayu je rasa. Sedih dengan berita facebook.
BACA DI SINI




Ok, sedih. Kenapa? 
Saya jauh di perantauan. FB jelah satu-satunya cara saya berhubung dengan mak ayah adik beradik yang lain.
Bila dengar FB akan ditutup. Saya rasa terkejut dan kecewa.
Mana taknya. Sebagai pelajar yang mengharapkan duit kerajaan. 
Mana mampu nak telefon setiap hari. Saya pengguna MAXIS. Tahu jelah MAXIS sangat mahal.
Kalau telefon setengah jam mahu habis RM10.
Lagipun mak ayah saya guna FB untuk spy kami semua. ADVANCED kan? Itulah pendidik zaman sekarang.
Murid pun tak boleh bodohkan cikgu dah.
Sayu. Mesti mak saya rasa kesedihan teramat. Dia mana-mana dengan FBnya. Tak lekang. Kalah kami yang muda remaja ni.
Okeylah, itu je luahan hati malam hari. SEDIH. RINDU.


ps:::Poyo je aku ni kan?



Post by,
Miss Ran 

6 comments:

eqbalzack said...

abg eq singgah sini...
thanks so much undi abg eq utk contest aku dan kacamata...terharu nih...hehe

Miss Ran said...

thanz jugak

takde pe lah tu

Encik Luncai said...

kan banyakkan lagi cara untuk berhubung.. luncai dah lama x bukak facebook. rajin tweet je..hehe

man yusoef said...

skype ada..hahah..

Miss Ran said...

mak tak reti..mak tu FB sepanjang masa tau

Miss Ran said...

@cik luncai mak tak reti gne yang lain...skype pun suh anak je..ni anak jauh camne??? ape jawapan? tak sabarrrrrr

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers