CORETAN TERBARU NADH

Hari tua KEMBAR makin hampir!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Aku bosan. Jadi menaip jelah yang aku boleh buat ketika ini. Menghitung hari ke 14HB. eh bukan valentine day lah. Aku tunggu hari berikutnya. It's my birthday. Tak tahu nak bagi apa kat kembar aku tu. Tolong fikirkan sama-sama.

Patung Pooh dah bagi.

Bantal kecil kekabu dah bagi.

Tshirt lengan pendek dah jugak.

Frame puzzle gambar pooh and friends yang dibuat sendiri oleh aku. Eh tak aku susun seribu puzzle tu je. Yang lain beli. Orang tak kreatifkan?

Apa lagi nak bagi? Kek ke? Ajak makan kat resepi rahsia tak nak pulak. Nak bagi apa lagi?????????

Post by,
Miss Ran 


3 comments:

padlie said...

masalah yg sama la.. besday adik semalam.. tatau nak bg apa.. hadiah org laki x banyak choice.. :|

kalau girls, beli bear yg 1.6m tu pun ramai dah happy..

Miss Ran said...

tau tkpe..tp mslhnye perempuan ni susah jugak...cerewet..da bg bear pooh tu

adek laki ke?
ske bola tak? bg tshirt simple2 je..bole die bwk g jln..or wallet mura..30 kebawah bole dpt

Miss Ran said...
This comment has been removed by the author.

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers