CORETAN TERBARU NADH

"Program TV Saya Sendiri - Ady Budika Contest"

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ady Budika
klik! Moh le join ramai2
Program macam mana korg nak terbitkan? (cth talk show, reality tv, drama bersiri etc).

♫ Nama Program tersebut "Masak untuk mertua"

♫ Kalo leh terangkan sikit konsep program itu
Program ini bertujuan mengajak kaum hawa untuk memahirkan skil memasak yang sedia ada bagi memikat hati si pemakan. Bukan sahaj suami, malah mak mertua makin terpikat dengan para menantu di rumah.

♫ Station Tv mana yang korg nak siarkan? 
Stesen TV yang terkemuka di abad ini ADY TV

♫ Ok...yang nie kira bonus..Bagaimana korg nak tarik penonton korg???
Iklan mertua datang rumah menantu, lepas tu memuji masakan menantu di seluruh pelusuk kampung mertua.
Post by,
Miss Ran 

5 comments:

Sunah Mohammad said...

ahaha~ sangat comel yang last sekali tu! :D

Miss Ran said...

haha mertua sekarang update tak mcm dlu

DeQdEq said...

wah...menarik juga klu dpt direalisasikan rancangan ni....deqdeq mst nak tgk...

Myra Jay said...

Hehee.. Gud luck dear..

Dah klik HB :)

Miss Ran said...

@deq2 nak tgk eh
tunggu pihak tv dtg bce br la dpt hehe

@myra tengs klik hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers