CORETAN TERBARU NADH

Review KHURAFAT

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Maaf lambat review. Pasal aku baru je tengok tadi. Itupun takut-takut. Seramlah jugak. Tapi cerita ni bagi aku taklah best seperti yang digembar-gemburkan. Aku ikut rasa aku je ni. Tak suka jangan terasa. Cerita ni bagi aku 3 setengah bintang. 

Cerita pasal si Johan kahwin dengan Aishah but dia tinggalkan Anna bekas kekasihnya. Tu jadi benda halus kacau keluarga dia. Tapi ending, dia mati accident. Tulah percaya lagi khurafat ni. Ada unsur nasihat yang ingin disampaikan. Anyway cerita ni not bad. Masih buat aku tutup mata dan telinga. The end! 

Siapa nak tengok boleh download kat syok.org. Memang seronok layan movies free!
Post by,
Miss Ran 

2 comments:

dhiera said...

saya tengok khurafat kat wayang. sampai hampir tertidur..part ending je yang lain dr yg lain~

Miss Ran said...

agakla..siap larik g amik makann lgi..busan haha

aah lain skit je..kite tak jgke

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers