CORETAN TERBARU NADH

Reben di kepala?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Aku bukan gila update. Tapi tak ada orang update. Jadi aku tebalkan muka update supaya akunya masa terisi. Penat tunggu entry best-best rupanya. Hehe Okey berbalik pada topik. Aku bukan nak sengaja nak tempek gambar tapi aku suka nak tunjuk kat korang.

Layan gambar okeh?

Satu sudah. Kang orang meluat. Ni lah rebennya. Aku rasa comel. Tak besar gabak macam Heliza. Malu pakai begitu. Diri ini tak begitu comel dan bermata kecil aje!
Post by,
Miss Ran 


3 comments:

deeya said...

perempuan klau bertudung an memang nyantek ^^

Qaseh dalia adelia said...

mueheheh xpenah pakai benda alah ni grr xpndai

Miss Ran said...

@deeya tgk orgla..kalo comel pakai pe pon tomei tau

@qaseh sy pakai y klip rambut tu je..klip kat tepi...yang reben gabak blom test lg

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers