CORETAN TERBARU NADH

Duit Nuffnang sudah gerak!!!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Aku terkedu. Nak jerit tak mampu. Terima kasihlah pada yang klik. Sebab selama ni memang kosong. Ya betul. Ramai dah klik tapi still tak naik. Tapi alhamdulillah. Berjaya naik walaupun sikit. Sabar membawa rezeki. Adoi sakit. 


Post by,
Miss Ran 

2 comments:

cik kite said...

waaa..tahniah3... bape lame ek tunggu? nuff kite mg xnaik2 kot...heee

Miss Ran said...

hehe lame da...sejak taun lpas..tp tak pe...tak penting pon..y penting ade bace entry kite

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers