CORETAN TERBARU NADH

BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
BEN ASHAARI
klik2
Komen:
Rasanya ok. Cuma panjanglah Encik Ben. Jadi kena tunggu loading dulu. Lepas tu tak berkenan dengan yang seksi-seksi kat belakang. Uisshh takut. Tips-tips yang berguna ada dalam VLOG abang ben. Teruskan buat video yang lebih santai. Oh ya, suara tak seperti yang digambarkan hehe~~

www.1TUBE.MY
komen:
Lambat loading.
Website nampak kosong sangat. Perlu ada hiasan sikit. Boleh bandingkan deng youtube! hehe Tu aje!

Jika diberi peluang, tak nak sebenarnya. Saya pemalu. Tak yakin yang saya boleh buat vlog. Cukuplah dunia penulisan dibelakang tabir!
Post by,
Miss Ran 

2 comments:

ewanrani said...

salam kenal....
dah join dh segment nie...
wah bila plak miss ran nak buat vblog nie ek...heheh

jom singgah cni...
http://ewanrani.blogspot.com/

Miss Ran said...

hai2..melawat blog anda juak...i tak nk wt la

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers