CORETAN TERBARU NADH

Join Bloglist Ujang9897


ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Jom join. Klik banner k!

Review:

Encik Ujang bakal berkahwin. Jadi tak adalah peluang korang ye. Tunangnya nama Yana. Beliau sangat suka kat Heliza. Gila-gila fanatiklah. Entry beliau sempoi dan boleh buat orang ketawa berdekah-dekah macam orang gila =P. Tapi selalu ada perkataan kentut, berak. Itu perkara biasa. Jangan terkejut! Dia ada kawan baik iaitu Nyah Naz. Selalu sangat nama Naz ditulis dalam entry. Last word, semoga beliau gembira dengan Yana yang kiut itu.
Post by,
Miss Ran 


2 comments:

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

sudi2 lah jenguk je blog saya yea...

Miss Ran said...

hehe suda jenguk

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers