CORETAN TERBARU NADH

1st Combined Giveaway

ini post melekat! Sila ke bawah untuk entry yang baru~~~
klik untuk join

Syarat2 penyertaan:
1. Terbuka kepada semua blogger yg mempunyai alamat di Malaysia
2. Perlu follow 4 blog yg berikut; Ceritera Erin , Elia: Short & Sweet , My Worth Buying Shoppe (penaja), dan Closets of AmyAmy(penaja) .
3. Buat "sticky post" entry dengan tajuk;Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG) hingga 4 Feb 2011
4. Ltak banner di atas serta link kan ke entry ini.







5. Sila komen di entry ini dgn maklumat anda;

-Nama
- ID Follower
- link entry

tarikh tutup: 4 Feb 2011
masa: 1159pm


tenkiu nuffnang

Post by,
Miss Ran 

13 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy folo blog ini

Miss Ran said...

wslm
thanzzz

Farhan Zulhusmi said...

tak phm sebenarnya......
soalan cepuk emas...
sticky post tu ape....hehehe

Miss Ran said...

haha sticky post tu macam entry yang kita memang nak dia ada setiap kali bukak link blog ni. paham? jadi kalau nak tengok entry terbaru kenalah scroll ke bawah

cik emymilia said...

as salam...
CE dtg follow sini...:)

salam perkenalan dr CE...;)

Miss Ran said...

wslm
hai CE

salam perkenalan dr MR

ZACK ENTRY said...

semoga berjaya..=)

Miss Ran said...

tengs zack

Miss Ran said...

tengs zack

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom join colourful contest saya..klik link ini

Miss Ran said...

orite2

Firdaus Kasim said...

alamak! x sempat nk join.. huhu

Miss Ran said...

byk giveawy lain..p try tgk k

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers