CORETAN TERBARU NADH

Contest Sahabat Saya Comel

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
klik2
Saya ada sahabat ramai tapi saya nak letak sorang je. Sebab gambar malas edit hehe! Dia yang bernama bee aka abibik. Kami sebaya.Birthday kami pun sama. Kami selalu sambut besday sesama. Ada sekali kami berpakat buat birthday part. Memang meriah. Kebetulan kami roommate selama setahun setengah. Memang rapat dengan dia. Tahun ni je kami berpisah badan. Kalau tak jadi belangkas. Huhu Dia sengal. Itu dah semestinya. Sekarang ada kat bilik dia. Minta kebenaran nak letak gambar. Seronok ada sahabat. Dia comel dari aku itu yang utama. Hehe

2 comments:

ANIS said...

hye..thanx coz join contest cik anis..
nice pic..
nway,cik anis ltakkan pic kamo kt fb cik anis..
http://www.facebook.com/pages/Sukasuki/184167101622861

Miss Ran said...

hehe tengs knp ltk kt fb?malunye

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers