CORETAN TERBARU NADH

Segmen "Pengalaman Pahit Manis Bersama Anonymous". Apa pengalaman korang Dengan Anonymous?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
klik2
Pengalaman manis je ada:

Dia puji macam-macam. Info yang banyak. Tapi sayangnya tak publish komen tuh. Terdelete. Sedih. Dia orang seberang dari segi bahasa nampak dia berilmu. Eceh puji pulak.

Pendapat:
Tak semua anon jahat. Kadang-kadang anon lagi ramah, baik, suka bagi kritikan positif. Last, dia selalu jengah blog kita. Bukan sekadar si pengikut tapi tak jengah balik. Lepas itu kata i follow u, follow me back k. Nak terajang sekarang jugak!!!!

Post by,
Miss Ran 

2 comments:

Wan Gerrard said...

hehe nasib baik xde anon jahat kat blog Gerrard :P

Miss Ran said...

tula..blom y jht..tak pemes..cube kalo pemes byk pdengki t

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers