CORETAN TERBARU NADH

Saat ini

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Saat ini
kau dan dia
aku melihat saja
sakit, sakit, sakit

Saat ini
kau tersenyum
sangat-sangat bahagia
aku derita yang amat

Saat ini
kau gembira
dengan dirinya
tetap aku yang merana

Saat ini
kau berdua
aku sendiri
aku terseksa

Cubaan membuat puisi macam dulu. Tapi macam gagal je. Tiada kaitan dengan penulis. Sekian.

10 comments:

reenapple said...

nice... macam ada kena mengena dengan aku aje.. =.=

Nong Andy said...

teruja..teruja.. teruja..

serius aku suka..

dan entah rasa mcm nak menulis satu kisah seperti ini. tapi.. ah.. ideaku selalu mati di tengah jalan :(

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

keep working hard :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Buat cerpen jela :D

CikZaitul said...

saat ini saya seronok membaca <3 ..keep it work it!!

happy eim said...

keep going..
puisi tu still ada rasa...^^

myself said...

nice i like hehe

Kira Kekuri said...

xkan gagal selagi kta mencuba :))

kiera'sakura said...

puisi pasal cinta tak berbalas, cinta pada yg dh berpunya ye? sila ckap ye!!! :p

aimie amalina said...

owessss d besttt :))

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers