CORETAN TERBARU NADH

Orang yang gagal

ORANG YANG GAGAL IALAH ORANG YANG GAGAL MENGAWAL EMOSI?

11 comments:

fRaMe+LenSeS said...

aikk? kosong je?

fRaMe+LenSeS said...

boleh jadi juga. sebab terbawa2 ng emosi.

reenapple said...

sometimes... =(

CikUna said...

Aaaaa ??? Kenapakah ini cik Iffah ?? adakah ini bakal menjadi salah satu tajuk cerpen coming soon ?? hehe

Nong Andy said...

Emosi sukar di kawal.. sesekali kita gagal mengawal emosi.. tapi gagal sekali bukan gagal selama-lamanya... sekali kita gagal mengawal emosi. tidak bermakna kita orang yang gagal..

tapi kalau orang yang menjadi hamba emosi sendiri.. itu.. boleh kot, dlm katagori org yg gagal hehehe.. pendapat peribadi jer :)

Anonymous said...

Org Yg GAGal,Org Yg GAGal MELawan HAWa NAFSU :)

CikZaitul said...

hmmm..GAGAL tu kekadang perlu jugak..

CikZaitul said...

salam saya tag name awak kalau awak nk join GA..

Cik Pulau said...

erkk.. yeke..

deno said...

kadang2 kot... tak kot

maszull said...

asalamualaikum iffah....juga gagal mengawal kata2nya...:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers