CORETAN TERBARU NADH

Sampai bila?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sampai bila kita nak terus-menerus menolak realiti dengan sentiasa inginkan fantasi?
Nota Iffah: Aku pun tak tahu sampai bila fantasi terus menghantui hidup aku sedangkan kelak aku juga akan menghadapi realitinya.

9 comments:

reenapple said...

betul.. aku kadang3 terfikir juga, sampai bila nak hidup dgn byagn fantasi... realiti mungkin tak seindah fantasi yg kita karang but still, kita kena hadapi.. =)

good luck!11

Anonymous said...

SELagi FANtasi MASih MENjadi PiLihan UTAma (comfortZONE) BERbanding REALiti :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hmm realiti atau fantasi?

Nong Andy said...

Aku dah banyak lalui realiti (Banyak ke?) ahahaha... jadi biar aku nikmati ruang fantasai yang indah dari celah-celah realiti... (realiti pun indah juga hehehe..)

Dunia fantasi tu dah jadi sebahagian dari hidup aku.. boleh?

kiera'sakura said...

tak salah berrealiti mana tau satu hari nanti Allah makbulkan jadi fantasi,

Faaizz d. Zul said...

kadang2, bila kita tanggalkan lensa prasangka dan melihat dunia dengan kaca mata Tuhan, realiti adalah sedikit sebanyak fantasi.

belajar bersyukur mungkin membolehkan kemungkinan ni jadi.

;)

Aien Alien said...

realiti tak seindah fantasi...tapi realiti mampu menghadirkan keindahan yang sebenar berbanding fantasi..

Lea Isnawi said...

fantasi tak semestinya akan menjadi realiti

maszull said...

assalamualaikum iffah...kena juga hadapinya fantasi menjadi realiti...:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers