CORETAN TERBARU NADH

Girl VS Man

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sumber: FB
Entah kenapa aku tertarik. Setuju. Tetiba teringat cerpen Nong Andy, Cinta itu Indah. Ya, ada persamaan. Itulah hakikat. Kalau aku nak mengorat, agak-agak boleh guna tak cara ni? Haha

12 comments:

fRaMe+LenSeS said...

X rs pn tsuka org tu sbb snyum? :P

reenapple said...

ooooo.. aku rasa susah pompuan nk ngorat lelaki sekarang ni.. dengan senyuman itu tidak memadai... =.=. Kalau tak, dah lama aku buat.. hehee

xila riston said...

impress me plishhh hehe

shark said...

hehehe
terasa plak diri ini:)

syakey said...

haha. boley boley. habisss cairr punya :P

Rara Nasiha said...

setuju! :)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Senyum je ! Shag banyak senyum awat tak ado yg tergoda pong ? Hahahaha :D

Suhaili Sarif said...

simple je...i loikeee

Woofer Storm said...

silakan..apa yang anda ,sebegitu yang anda dapat...

Nong Andy said...

er... ada persamaan ke? ahahaha.. apply utk boya darat jer tu kihkihkih...

kiera'sakura said...

err akak x faham sgt sebenarnya..huhuhu

CikUna said...

haha... macam best je tu.. lalala

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers