CORETAN TERBARU NADH

1# Quotes

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Hidup ini adalah berwarna-warni yang terlakar pada kanvas. Walaupun tidak cantik tetapi mempunyai sejuta maksud! 
Via -Test pad CreativeProducts

11 comments:

aimie amalina said...

;)

sebab tu saya jadi opah..kekeke

x de kene mengena jek
hahhahahah

slmt berpuasa kak ngah ;)

Semut Senyum said...

ikot kreativiti kita nak lukis apa kan.. =)

msredcheesecake said...

NICE WORDS... SUKA SGT....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

setiap inci perkara pasti ada makna.

Asrul "iLham" Sany said...

malangnya ada yang mahu mencalit warna hitam atas kanvas yang suci itu ...

kiera'sakura said...

walau ada kalanya hitam menjengah namun tetap bahagia dengan adanya kaler ceria yg lain ;)

Gen2Merah said...

warna warni kehdiupan... kadangkala kita d atas, kadang juga d bawah... apa pun ketakwaan kepada Yang Maha Esa perlu kita teruskan.. salam Ramadhan cikgu

Nong Andy said...

a... nice quotes :D

Hidup memang banyak sekali perumpamaan :D

SoLy SoLicious said...

kaler kelabu lawa.. heeeee

.........cP~ said...

Salam.

Kalau nak lukis bagi cantik, kena la belajar melukis.

p/s: nak duit raya? hahaha...banyak senarai nak kena bagi dah ni..

kay_are said...

kne warna warni r.. kalau kosong takde kaler lagi boring.. huu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers