CORETAN TERBARU NADH

Ke Sedenak lagi

Aku datang lagi. Kalau dah sebut Sedenak, mesti pcm. Setahun dah tak pergi rasanya. Sunah ajak. Aku kata. Okey jom! Jadi biar gambar bercerita. Masih di Skudai sebab nak rasa ayam penyet. Satu lagi, baru bangun haha. Lama gila tidur. Entah kenapa penat sangat. Hehe. Jom korang, ayam penyet Taman U.
Published with Blogger-droid v1.7.4

13 comments:

Salim Harmanain said...

member kata ayam penyet taman U terbaekk kot...tak pernah lagi makan...kesian saya kan2.. :P

iZ said...

Macam best je.. Hene

reenapple said...

1-aaa.. kek tu buat aku terliur.. hehehe.

2-Aku nmpk zine...

3- kau dgn mimi asal post dan ckp sal makanan

4-aku tak pernah makan ayam penyet.. huu

Alieza Dayasari said...

mcm pavlova jew... waaaaa

Nong Andy said...

a... ayam penyek yer.. meleleh air liur aku :D

kelas la cupcake nama Iffah :D

oh.. di skudai rupanya..

Cik Pulau said...

hurmm.. takde rezeki ai nak ke sana n kenal sunah n pcm lagi.. huwargghhhh

Noraim said...

akak dtg jb ke? uwaaa, sy pun dok jb skng.

Boni JLL3 said...

yang dalam plastik tu apam polkadot ke?

kiera'sakura said...

nasib baik cik driver tue x tido sama.. hihihihi :p

aDisH.sHidA said...

nak jugak ayam penyet taman U

mas saari said...

hai iffah, lamanya akak tak jenguk sini.. apa kabar?

seronoknya dpt pi rumah PCM, mesti makanan sedap2 kan?

syiela said...

cupcakes nama iffa tu kelas lah.. hehhehe tak pernah rasa ayam penyek lagi

maszull said...

assalamualaikum iffah...wah boleh makan ayam penyet kat tmn U yer...dah dekat jer tu kat rumah mama...:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers