CORETAN TERBARU NADH

Kad jemputan

Nota Iffah: Sibuk di hari akhir bersama akak-akak yang best dan anak-anak murid yang comel. Lepas ni kuliah kembali seperti biasa.
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

Nong Andy said...

ada cup cake.. nak join boleh hehehe....

mesti murid2 akan rindu dgn cikgu iffah nanti :D

Eza Boom Boom :) said...

sedar tak sedar dah last day rupanya.. mesti meriah majlis tu. InsyaAllah, :)

reenapple said...

aku ingatkan kau punya kad nak kahwin.. ehehehe

babycomel said...

comel ;) suka tengok,

maszull said...

assalamualaikum iffah...sedihnya nak tinggalkan anak2 murid tu...:)

Boni Kacak said...

dah nak habis praktikal ye???hehe.. tahniah tau.. jadikan pengalaman yang ada tu sebagai guru untuk kehidupan akan datang tau

Syira said...

salam..

nanti mesti kekeyangan mkn cupcakes tu, ke gambar je ;)


salam ramadhan dari syira. maaf jika ada tersalah bicara.

Rokiah Wandah said...

fikir kad jemputan kahwin tadi . hehe . :P

Rapunzeel Cikilolo said...

bestnye jadi cikgu kan?

Sunah Sakura said...

ololo...sedihnyaaaa...

Aziela said...

Kuliah pun seronok juga kan...?

kiera'sakura said...

lepas nie kena jadi murid balik la.. hihihi

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers