CORETAN TERBARU NADH

TERUJA!

Nampak gambar? Akhirnya, zine sampai jugak ke tangan aku. Ada 4 kena pos. Mimie, Syah, Ikan kaloi, Mrs Abi. Yang lain nak by hand kan? Tapi ada jugak gedik mintak aku sain. Bukan tak nak tapi macam overacting pulak. Dahlah buruk. Aku malulah bajet retis ni. Haha. Kalau sorang mintak semua pakat nak. Aku tak suka dirayu untuk sain macam novelis famous amos. Aku cuma penulis jalanan yang mengembara di ruangan maya.

Mohon yang suruh pos, pm alamat. Isnin depan boleh pos. Yang nak by hand, datang Kajang ahad ni 8.7.2012 takpun area Alor Gajah minggu depan. Takpun datang tuntut kat Skudai. Insyaallah nak pergi jumpa Sunah. Dengan Pcm.

Siapa nak order lagi? Melalui aku. By hand RM 10, pos Ram 15 boleh pm kat Fb. Order masih diterima. Oh ya, ibu aku tanya tak ada komisen ke buat Zine ni? Sebenarnya zine ni bukan untuk duit. Kami tak dapat duit. Kami cuma mahukan publisiti dan mahu karya kami dicetak dan orang ramai boleh baca. Memang penulis jalanan tak seperti penulis rasmi di mana-mqna syarikat. Cuma dengan cara ni kami dapat kembangkan bakat dan karya kami kepada manusia ya.g dahagakan penulisan begini. Itu je matlamatnya.
Published with Blogger-droid v1.7.4

10 comments:

Boni JLL3 said...

sedar tak sedar, awak dah pun jadi selebriti ok..hehehe

Salim Harmanain said...

waaa...best..nak pm kat fb la jap lg...asyik tak sempat je nak pm...haish

Mrs. Abi said...

nanti mesej :)
tapi nk sign jugak tau!! ekekeke

laskar pelangi said...

Wah.Nanti ada rezeki lebih.Nak beli jugak buku tu =)

reenapple said...

yeah... hooray... huhu. AKu nak sain juga tau.. ehehe.

#kau dah tahu alamat aku kan??? Ada kat pos hari tu

Nong Andy said...

Dengan sabar menunggu... Sign jgn tak sign.. haha!

Alieza Dayasari said...

buku tu memuatkan cerpen2 kan.
leeza sibuk lately ni .....
hmmmmm

kiera'sakura said...

akak dah baca.. komen akak boleh GILA bce zine nie.. hihihi

dill said...

cayalah iffah ^^

dill.

Anonymous said...

KERETisanmu MAKin TERserLah.EHee..

TAHNiah SEKALi LAgi :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers