CORETAN TERBARU NADH

Cheesy Wedges

100 GM
Ada macam kat KFC tak?
Aku tak tahu nak eja macam mana. Ni iklan bukan sebarang. Ni iklan makanan di bulan puasa. Aku ada update status pasal makanan. Inilah wedges macam KFC. Memang dijamin sedap. Sampaikan kakak aku nak bawak balik. Suami dia suka. Aku nak pergi Alor Gajah lagi, tempah benda ni lagi.

Bukan sos sebarang. Sos keju macam kat Kfc tau. Aku siap makan dengan nugget. Sate. Itu pelik tapi sedap. Sate kan manis? Wahaha nak? Keluarkan serbuk keju tu, campur air panas, kacau. Letak dalam botol dan siap dihidangkan. Nyummi. Serupa kfc tak? Yang putih tu mayonis. Wallah! Aippp korang puasa kan? Tergugat?
Published with Blogger-droid v1.7.4

16 comments:

iZ said...

berapa yer regenya..
lama dah geram menda alah nih..

missSenget said...

sedap..!!

suka jugak..

Faizul Osman said...

mahunya tak tergugat... bulan2 pose ni lah ramai yg suggest makanan...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/nice-song-najwa-latif-adamu.html

:: Mrs.Eady :: said...

ehh..nak beli jugak...

- abdul hadi abdul muti - said...

yang wedges tu beli jugak ke.or buat sendiri?

deno said...

deno tak makan cheese wadges ni sbb masin...

Sunah Sakura said...

tak paham, kenapa entri ni ada time2 camni? haishhhh....

Asyiqin Haulisah said...

mana akak beli?

reenapple said...

aaaaa.. nk nk.. =)

#sib baik aku bukak blog kau malam.. ehehe

Kalamhati said...

whawheee sedapnyeee!!=D

Cik Pulau said...

ai tak pernah jumpa pun benda alah ni..

aimie amalina said...

maaaaaakk aii
meleleh denn
apo ni kak ngahhh
tarukkk kat blog
hahahaha

kiera'sakura said...

akak pernah rasa yg homemade pnye nie.. mmg sedap

Nong Andy said...

aku selalu nmpak iklan ni kat FB kawan-kawan blog.. blog ibu2 lah. Blog anak dara baru ni aku jumpa hehehehe..

*ada yg cakap ni chessy magic hehehe..

SoLy SoLicious said...

xtergugat sgt sbb bru je lpas bukak pose..teeeeheeee

kay_are said...

memang same macam kfc.. mane je beli ni? tibe2 rase nak makan kfc lak buka nanti.. hee

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers