CORETAN TERBARU NADH

Segmen Miss Ran: Pelakon diperlukan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
TAMAT~~~~~Tak mahu dah pelakon. Alamak macam mana ni.
Dah tak nak khidmat pelakon, ramai sudah. Terima kasih pada yang join. Nanti aku selitkan nama korang kat celah mana-mana eh. Para pelakon diminta elakkan demand. Drama kos rendah je ni.

Ehem aku dah janji nak ambil korang berlakon. Sekarang aku dah buat drama blogger. Jadi kepada sesiapa yang nak dijadikan pelakon dalam cerita Aku, Dia dan paparazzi boleh daftar diri. Aku aku akan pilih suka hati aja.

Antara pelakon yang dah ada ialah hero, heroin, dua paparazzi iaitu Sunah, Ady, Sifu Ben, Sifu Mat. Peluang dibuka sekarang. Siapa nak jadi pelakon dalam drama poyo aku ni sila daftar diri. Tak ada hadiah. Just kepuasan je. 

Sesiapa nak jadi penggosip di samping blogger popular meh join sini. Tak payah buat entry. Korang drop komen aje. 

ID:
LINK BLOG:
SEBAB:

Pssstt part 1 dan part 2 dah ada...Akan menyusul part 3
Post by,
Miss Ran 

21 comments:

Sunah Mohammad said...

wah..mantop!

AdyBudika said...

hoh???? so takyah nak isi borang dah kan? sebab dah tersenarai

CiKaLi said...

hahaha..

bley la nak cube nasib..

ID : cikali
Link : http://cikali.blogspot.com
SBB : oit.. ak nak glamor gak.. haha..

(p/s lepas ke ? hahaha)

DeQdEq said...

DeQdEq tak nak ketinggalan ni...sbb sunah dah tersenarai...

ID: DeQdEq

Link: http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

Sebab: Nak juga berlakon di samping hero heroin yang ada tu

cik azeya said...

nak jugakk. haha.

ID : cik azeya
link : http://sayacintabulan.blogspot.com
sebab : nak mengisi masa lapangg. plus nak mengasah bakat lakonan. aiceh. hahaha

Cik Eliza said...

yeah! sy join ! :D



ID : cik eliza

LINK BLOG : http://eliza93.blogspot.com/

SEBAB : nak belakon dgn abg bennnnnn! ahaha! :D

Cik Eyka said...

id :: cheek eyka / MR je..
url :: http://madahrindu.blogspot.com

sebab :: nk jadi pelakon kepada heroin(sunah)..and..hobi..

bun said...

nak jugak nak jugak

ID : bun

link : http://blueberrybun185.blogspot.com

sebab : nak ''mencapap'' bersama mereka yang popular. hahhahaha

~...AmALinA....~ said...

nak jugak!!!!

Id: amalina
link: http://aremelyna.blogspot.com

sebab: err mestila sy nak join kalo ada nama2 diatas tu.. nak2 kakak n abg saye tuh.. confirm cerita mnarik kan miss ran..^_^

agak2 sy dpt x?=p

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee!! pelakonn?? hehe..malu :)...xsabor nak tgkkk!! wah..abg ben2 boom tersenarai jugakkk!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Aretikz said...

Sekali ada 4 lelaki jak stakat ni? Masukkan beta.. haha..

Entri Lelatest
Saya Tak Pernah Burukkan Awak, Kenapa Nak Burukkan Saya?

Aretikz said...

eh? lupa pula.. haha.. terlepas pandang.. haha..

Id : Aretikz
Link : http://segalaceritera.com/atik/
Sebab : Sal sya perasan hensem.. trima kasih.. haha.. leh trima ka tu? haha..

Solihin Zubir said...

menarik..
nak join jugak.. sempat lg x ni? hehe..

ID : Solihin Zubir
link : http://solihinzubir.com
sebab : kempunan nk berlakon filem dgn Tiz Zaqyah.. So, berlakon kat sini pun jadi lah.. heheh..

Mr. Swift said...

This is hilarious!
Can't wait to read it! ;)

*goodluck!

puteraduyong said...

nak jugak... :)

puteraduyong
http://puteraduyong.com/

sebab : ntah..tetiba je rasa terminat... :)

cik EPAL said...

leh pulak. hehe nak gak ah

ID: cik epal
LINK BLOG: http://cikepal06.blogspot.com/
SEBAB: nak menang award abp. nak kalahkan pasha sandha. haha

cik pulau said...

miss Ran.. cik pulau nak join jugak yer.. pilih la cik pulau ni...

ID:cik pulau
LINK BLOG:http://islandgurlz88.blogspot.com/
SEBAB:sebabnya cik pulau nak berlakon la.. nak rasa la jugak camne jadi pelakon ni.. hehe.. boleh la.. boleh la.. lalala~

iEra naDira said...

ID: Iera Nadira
LINK BLOG: http://imanmutiara-iera.blogspot.com

SEBAB: alaa.. lama tak join segmen dgn blogger2 lain.. rindu kodd. Jadi untuk mghilangkn rasa stres dan otak iera yg makin lama makin berkarat ni, Cik Ran amik la iera.. Boleh la.. Cik Ran kan kakak yang baik hati lagi cantik budi bahasa.. *bodek*

Hee! :D

kay_are said...

macam best je miss ran, nak join leh x?? hee

id: kay_are
url: http://kazreal.blogspot.com/
sebab: saje ske2 nak try.. hee

Sunah Mohammad said...

wah, ramainyeeee...cik epal pun! hahaha~

Miss Ran said...

tula tak smpat nk update..nantila eh..tengah bz skng cik heroin

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers