CORETAN TERBARU NADH

Segmen : Ady Budika cakap aku takde entri?!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Aku masuk segmen lagi. Apa salahnya kan? Ady marah, aku report kat heroin dia. Haha suka aku sakat heroin ni. Erk siapa? Adalah =P
Ady Budika
Klik banner untuk join
Encik Ady suruh aku pilih gambar. Dah pun aku curi dari blog dia tadi. Kenapa aku pilih gambar tu? Sebab ada seribu satu makna. Apa rahsia? Mana boleh bagitahu. Kata rahsia. Aku sangat kagum dengan encik Ady sebab tak ramai lelaki minat memasak. Selalu harapkan isteri. Termasuk ayah aku. Ayah jangan marah eh. Ayah aku masa bujang pandai masak, bila kahwin. Komen je tau.

Bunga lawang tak cukuplah, apalah. Korang tau ke bunga lawang tu apa? Search google okey? Bagi lelaki jarang yang tahu serba serbi masakan. Sifu aku memang handal walaupun lelaki. Jadi aku suka kalau lelaki pandai masak. Apa salahnya tolong isteri sekali sekala kan? Memang ramai lelaki jadi chef tapi chef di rumah biasanya siapa? Jawablah sendiri. Okey cukup lengkap penerangan aku kan? Jom join!

Siapa berani klik gambar ni aku bagi senyuman=)
Siapa dah terjah gambar atas ni? Haha jangan marah eh=P
Post by,
Miss Ran 

6 comments:

Sunah Mohammad said...

erk! nakal ye!!!

Miss Ran said...

hahahahahahaha laju je die ni

solo molo said...

zaman sekarang kalo nak kawen, kena carik gak lelaki yg pandai memasak...

QueenImah said...

salam perkenalan..singgah dari blog abg Ady...
wahh sedap donat itu..
=)

kathy said...

yummy!!

Miss Ran said...

@queen hehe
mintak encik ady donat tu

@kahty
hehe sdp kn

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers