CORETAN TERBARU NADH

Surat sedih

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Meragam pulak masa aku nak update. Sedih. Meracau bagai hilang laki. Aku pun bukak guna mozilla ni. Tak suka. Lambat je rasa. Haiyo macam ni susahlah. Esok dah nak balik dah. Isnin kembali ke sekolah. Makin rindu nak update blog.

Dear blog,
Tuanmu akan busy, tolong jaga diri ya. Janga biarkan bersawang. Jemput orang masuk ya. Jangan menyorok malu-malu tau. Tuan mu akan tak busy sebulan akan datang. Lama? Tanggungjawab pendidik harus diutamakan. Blog tetap di hati. Janganlah sedih nanti tuan jadi sedih. Jom tolong tuan kemas baju. Nak drive esok tapi ibu ayah tuan tak bagi. Haiyo tak percaya lagi kat tuan ni blog. Tapi takut apa-apa jadi kat tuan. Harap blog sihat sentiasa walaupun tuan tak ada di sisi selalu. Tuan akan adakan juga masa untuk blog. Sayonara blog :'(

Aku benci internet lambat. Jadi aku malas update panjang-panjang. Apatah lagi letak gambar. Sedih wei!

Post by,
Miss Ran

3 comments:

bun said...

huuhuhu,selamat bertugas
selamat pulang ke sekolah

Tasha said...

owh...... kami akan merindukan kehadiran Miss Ran dalam blog ini.....

Miss Ran said...

@bun tengs...takot nk bertugas..besa tggungjwb

@tasha rindu ke? mekasih..akn ku cube update...tasha tak prktikel lg ke

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers