CORETAN TERBARU NADH

Perhatian para pelakon Miss Ran

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sesiapa yang dah daftar nama kat kaunter aku ni. Sila alert dengan list ni. Kot-kot aku terlepas pandang. Lagi satu aku nak nama yang sebenar. Takkan nak tulis cik epal, cik pulau kat cerpen bersiri? Pelik je orang baca. Kang aku main letak nama pelik baru menangis melutut merayu. 

Lagi satu para pelakon diminta bersabar. Bajet lari. Shooting lambat. Haha aku busy. Jadi cerita lembab macam siput tuttt. Harap bersabar.

Eh ada lagi, yang tak ada watak dalam cerita lagi jangan sedih. Akanku selitkan juga. Sila reda dengan keputusan cik penulis ni. Kalau jadi orang gaji jangan datang serang pengarah pulak. Haha aku tak boleh puaskan semua. Watak jahat, baik, mak, ayah. Takkan semua nak jadi heroin kot. Haha cukuplah Si Senget ni jadi heroin okey?

List Actor







List Actress




Cik Bun aka Alia


PS: Yang dah start berlakon bro ben, cik mat gebu, hero serta heroin dan cik Azeya. Yang lain tunggu~~~Part 3 klik sini okey!

Post by,

Miss Ran 

7 comments:

Tasha said...

tasha nak watak roomate macam cerita lama tu....hahahaha.....tiber jer...

aliarosli said...

hahhahah,name ek?
nak ape?
ayue? niesa? mia?


ok2,bagilah
alia rosli


weeee,dapat masuk berlakon lah
hahhahah,teruje lak

YanaMIB said...

ni ada segmen apa plakkk.?? adeh mcm byk je terlepas nih =__=

JIJI YU said...

ehehe..hapekebnda nye plak ni

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

err..nk ada apa ni?..asal xtaw? =P

shahjiehan said...

SJ x masuk ke? hmmm.sob3

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JoM BaCeR NaPeR SiS TaK PCaYe NGan BLoG aBG BeN aSHaaRi... HuH!~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers