CORETAN TERBARU NADH

Kenapa kena hargai blogger popular je?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Erk panjang tajuk. Kalau kita semua perasan, kita selalu cerita pasal blogger popular. Termasuklah aku. Aku selalu sebut bro ben, sunah, sifu mat. Sorry malas nak linkkan. Kejam? Diorang femes dah.

Kecik hati tak follower yang tak femes? Maaf. Biasalah manusia. Lupa diri kejap. Sendiri pun tak femes. Meh aku review nak? Tanda hargai follower aku. Tapi ada ke yang nak? Haha kenapa aku tulis diorang? Sebab mereka sudah follow blog saya. Lalala. Tapi nak bagi pikat hati pembaca sangat susah. Ye saya tahu sangat susah. Macam mana nak tackle hati 300 lebih follower aku ni? Grrr...
Post by,
Miss Ran 



2 comments:

aliarosli said...

nak nak nak
review lah saye

hahhahahah,nak merase gak

Sunah Mohammad said...

erk! saya tak popular lah!!!!

cepat linkkan! hahahahahah!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers