CORETAN TERBARU NADH

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
image
klik gambar
  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    Sebagai seorang perempuan yang beremosi, saya mengaku pernah jatuh cinta. Banyak kali=P
    Fizikal? Mestilah tak. Cinta saya alam maya. Kenal melalui penulisan, keperibadian=)

  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?
    Dulu ya, selalu sangat nak lelaki handsome, pakai tie, baju lipat ke siku, pakai cermin mata. Tapi sekarang tak dah. Er yeke? (Yang lain biarlah rahsia, tak baik mengata orang)

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    Mata kot. Dari mata jatuh ke hati kan?

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?
    Setuju. Semua sebab isteri pandai masak. Orang dulu kata kalau nak pikat hati suami pikat perutnya dulu=)

  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    Tak setuju. Tak semua lelaki dan perempuan macam tu. Setiap manusia ada karakter berbeza. Tak semestinya semua. Mungkin ada segelintir. Sekarang tak kira cantik, kacak ada je wanita dan lelaki yang perangai macam tu=)

  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  ..
    Idaman? Macam ayah saya. Warak, baik, tapi sedikit tegas. Si dia? Siapakah? Entah. Sebab matang, baik, memahami, suka tolak ansur.

  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    Tak. Haha tapi saya terima seadanya.(Er si dia baca ke tak eh? Haha)

  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?
    Tak. Manusia selalu tak berpuas hati kan? Haha 

  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?
    Tak tapi kalau dah kahwin. Kenalah jaga. Nanti suami lari siapa susah?

  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..
    Ada, itupun kalau kita beri komitmen. Contoh Herbalife. Saya nampak dengan mata sendiri perubahan. Sebab tu berani tolong promot tanpa komisen=) Erk iklan kejap.
    Post by,
    Miss Ran 

17 comments:

Sunah Mohammad said...

hehehe...lajunye dia join...ha, kantoi semua!!!! wakaka~

saya YANA said...

hm.. manusia memang tak pernah puas..

Miss Ran said...

kantoi?
ape?
(buat2 blur)haha

Miss Ran said...

@yana ye mmg mnusia tak penah puas

Rafi Nilhan said...

hehe..ade sjer pndapat..saye newbi gi.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/pantun-blogger-merapu.html

ilham_un said...

same2.saya pon nak macam ayah jugak...hehehehhee.
like father like daughter in law...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Contoh lelaki idaman kite , mesti nak macam ayah kite kan...:)

sebab itu contoh terbaik...:)

saye pon join! :)

http://gulagulahati89.blogspot.com/2011/03/ben-ashari-lelaki-vs-perempuan-fizikal.html

missbby said...

Amik herbalife? baguss..penah try gak dulu..:)

Dekcik said...

klu mata 2 ade bulu mata lentink agy lah kan..haha..

macam2 pendapat yang dekcik bace..
singgah lah blog dekcik

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/perempuan-kerana-fizikal.html

nadiemsharmz said...

jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

♥yaya suka embun♥ said...

zaman muda2 dulu pernah gak suka2 kat alam maya nih :p

FRESH ENTRY :LELAKI VS PEREMPUAN KERANA FIZIKAL?

HIDAYAH HIDAIZ said...

singgah...!~saje jenguk2 ;)

Salasiah Ammar said...

hahahha...nice2...jom singgah cini plak

http://salsabilahammar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

anyway, cantik blog awk..;)

solo molo said...

kalo hati dah suke, semuanya tak kira dah...

pRiNCe said...

nice entry...:)
selamat berkenalan ye...:)
prince dtg dri blog bro ben..
lau sudi jmputla ke blog prince yg newbiee n buruk nie...

NiSha said...

datang dari segmen abg ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

wahh..nice entry!! wee!! lain entry lain pendapattt..besh2!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers